;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 01, 2019, 08:07

Deciziile CCD, 31 octombrie - clasamentele tuturor ligilor actualizate

Fotbal Arena
Deciziile CCD, 31 octombrie - clasamentele tuturor ligilor actualizate

CLASAMENT LIGA 4 
CLASAMENT LIGA 4 juniori 
CLASAMENT LIGA 5 NORD 
CLASAMENT LIGA 5 SUD 
CLASAMENT LIGA 5 VEST 
CLASAMENT LIGA 6 NORD 
CLASAMENT LIGA 6 SUD 

1. În urma neprezentarii echipei de seniori VIITORUL Răzvad, la jocul de la GLORIA 2015 Cornești, CCD Hotăraște: 
   - Jocul GLORIA 2015 Cornești – VIITORUL Răzvad  se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei GLORIA 2015 Cornești ( art 79.1 /RD, raportat la articolul 34. /RD). 

2. În urma neprezentarii echipei de Juniori A1 VIITORUL Răzvad , la jocul de la GLORIA 2015 Cornești, CCD Hotăraște: 
   - Jocul juniori A1:  GLORIA 2015 Cornești – VIITORUL Răzvad  se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei GLORIA 2015 Cornești ( art 79.1 /RD, raportat la articolul 34. /RD). 

3. Pentru 5 (cinci) cartonașe galbene acordate în cursul aceluiași joc, în conformitate cu art 78.a/ RD următoarele echipe sunt penalizate  sportiv cu suma de 100 lei: 
   - FLACĂRA Ghinesti, la jocul cu Luceafărul Bolovani. 
   - VOINȚA Ionești , la jocul cu Viitorul Gura Foii. 
   - VOINȚA Pietroșița, la jocul cu Bradul Moroieni. 

4. Pentru 3 (trei) neprezentari în cadrul aceleiași ediții din campionatul 2019-2020 ( juniori A1), echipa UNIREA Ungureni ( seniori), se sancționează cu scăderea unui punct din clasament. ( regulament AJF  Dâmbovița). 

5. În urma contestației de la jocul: A.S Malu cu Flori – Comerțul Viișoara, și a prezentării jucătorilor contestați în fața comisiei, aceștia dandu-și datele pesonale și fiind recunoscuți de arbitrul asistent al jocului, CCD Hotăraște: 
   - Jocul: A.S Malu cu Flori – Comerțul Viișoara, se omologhează cu rezultatul din teren (5-1), în favoarea echipei Comerțul Viișoara. 

6. Referitor la contestațiile  echipelor  Voința Pietroșița și Bradul Moroieni, acestea se amână pentru o data ulterioara, pentru administrarea de noi probe. 

7. Pentru insuficiente masuri de organizare de la jocul: Voința Săcuieni – Olimpicii ÎI Ulmi,  echipa VOINȚA Săcuieni  se penalizează sportiv cu suma de 400 lei.  
 
8. În urma incidentului din minutul 58 al jocului: PUBLIREX Ciocănești – GLORIA Bucșani, la scorul de 2-0  pentru  Gloria Bucșani, CCD Hotăraște: 
   - Jocul: Publirex Ciocănești – Gloria Bucșani, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Gloria Bucșani. 
   - Se ridică dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu echipei PUBLIREX Ciocănești pentru 2 ( doua ) etape. 
   - Echipa PUBLIREX Ciocănești se penalizează sportiv cu suma de 500 lei. 

9. În urma incidentelor de la finalul jocului: SPORTUL Voinesti – Cetatea 1396 Târgoviște,  CCD Hotăraște: 
   - Delegatul echipei Sportul Voinesti, POPA DECEBAL se suspendă 2 ( doua ) etape (art.65.a /RD) și se penalizează sportiv cu suma de 100 lei. 
   - Deoarece a refuzat să semneze raportul de arbitraj la sfârșitul jocului: Sportul Voinesti – Cetatea 1396 Târgoviște, delegatul echipei Sportul Voinesti, POPA DECEBAL se penalzeaza sportiv cu suma de 100 lei  ( art 63.1.g/ ROAF). 

10. În urma analizării memoriului depus  de către delegatul echipei  PROGRESUL Mătăsaru, Ene Mihaita,  CCD Hotăraște: 
   - În baza art 122/RD, jucătorul  Mihăilescu Alexandru i se reduce suspendarea de la  4 ( patru) etape la 1 ( etapa), penalitățile sportive ramanad aceleași în cuantul de 200 lei.