;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 15, 2019, 08:43

Deciziile CCD, 14 noiembrie - amenzi, depunctari + clasamentele tuturor ligilor actualizate

Fotbal Arena
Deciziile CCD, 14 noiembrie - amenzi, depunctari + clasamentele tuturor ligilor actualizate

CLASAMENT LIGA 4 
CLASAMENT LIGA 4 juniori 
CLASAMENT LIGA 5 NORD 
CLASAMENT LIGA 5 SUD 
CLASAMENT LIGA 5 VEST 
CLASAMENT LIGA 6 NORD 
CLASAMENT LIGA 6 SUD 

1. Jocul FLACĂRA Ghinesti – GLORIA 2018 Bucșani în teren scor (2-2), se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei GLORIA 2018 Bucșani, deoarece echipa FLACĂRA Ghinesti a folosit un jucător în stare de suspendare pentru 4 (patru) cartonașe galbene ( art.83.10.1/RD). 
 
2 Deoarece jocul VIITORUL Tomsani – VOINȚA Ionești nu a mai fost reluat după pauză la scorul de 2-0, (echipa VOINȚA Ionești care la momentul pauzei era în 7 jucători, a rămas în 6 jucători, un jucător dandu-se accidentat, arbitrul fiind nevoit să întrerupă definitiv jocul), CCD hotăraște: 
   - Jocul VIITORUL Tomsani – VOINȚA Ionești interupt în min 45 la scorul de 2-0, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei VIITORUL Tomsani. (art.79.6/RD). 
   - Echipa VOINȚĂ Ionești se sancționează cu scăderea a 3 (trei) puncte din clasament ( art.79.6/RD) și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 

3 În baza art.79.1/RD raportat la art 34 din RD, echipa LUCEAFĂRUL Dragomirești (Juniori A1) se sancționează cu forfait 3-0 în favoarea echipei GLORIA 2015 Cornești. 
 
4. Jocul VOINȚĂ Crețu – LUCEAFĂRUL Bolovani, a fost interupt definitiv în min 25 când echipa LUCEAFĂRUL Bolovani a rămas în efectiv incomplet 4 (patru) jucători de la echipa LUCEAFĂRUL Bolovani au părăsit terenul dandu-se accidentați, CCD Hotăraște: 
   - Jocul Voință Crețu – Luceafărul Bolovani pe teren în min 25 , scor 4-0, se omologhează cu rezultatul din momentul întreruperii 4-0 în favoarea echipei Voință Crețu. 
   - Echipa Luceafărul Bolovani se sancționează cu scăderea a 3 (trei) puncte din clasament (art.79.6/RD) și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 

5. În urma contestațiilor (pentru drept de joc) ale echipelor Bradul Moroieni și Voința Pietroșița și analizând documentele prezentate de echipe și anexate la dosarul cauzei CCD Hotăraște: 
   - Contestația echipei Bradul Moroieni pentru jucătorul BISIOC Vladut –Gabriel, este neîntemeiată și se respinge că nefondata (art 26.2/ROAF) 
   - Contestația echipei Voința Pietroșița se admite, jucătorul CROITORU Constantin Robert, neavand drept de joc pentru echipa Bradul Moroieni, deoarece exista neconcordante intre cele doua acorduri de transfer anexate la dosar, acordul nefiind evidențiat în carnetul de legitimare cu numărul: 39953 al jucătorului Croitoru Constantin Robert. 
   - CCD Hotăraște. În baza art 83.10.1 /RD cu aplicarea art.34/RD, jocul Bradul Moroieni-Voința Pietroșița pe teren scor 1-0, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Voință Pietroșița. 
   - Echipa Bradul Moroieni se sancționează cu scăderea a 6 (șase) puncte din clasament (art 83.13/RD) și se penalizează sportiv cu suma de 400 lei. 
   - Jucătorul Croitorul Constantin Robert și delegatul echipei Bradul Moroieni, MIHAI Vasile se suspendă câte 2 (doua) etape. 
   - Dosarul cauzei este compus din 13 file. 

6. În urma contestației echipei Viitorul Gheboaia la jocul de la Voința Podu Rizii și a prezentării jucătorului contestat în fata comisiei unde s-a legitimat cu C.I și dandu-și datele personale, fiind recunoscut de arbitrul jocului și de delegatul echipei Viitorul Gheboaia, Savu Mihai CCD Hotăraște: 
   - Jocul Voința Podu Rizi - Viitorul Gheboaia se omologhează cu rezultatul din teren 1-1. 

7. În urma contestației echipei Victoria Comișani la jocul de la Fortis Valea Lunga și a prezentării jucătorului contestat (pentru substituire), Plăcintă Laurențiu, în fata comisiei unde s-a legitimat cu C.I, și dandu-și datele personale, fiind recunoscut de arbitrul jocului și a anexării la dosarul cauzei de către echipa Fortis Valea Lunga a fotografiei de la începutul jocului în care apar ambele echipe și arbitrul jocului, CCD Hotăraște: 
   - Jocul Fortis Valea Lungă – Victoria Comișani se omologhează cu rezultatul din teren 1-1 (art 26.4/ROAF). 

8. În urma contestației echipei Comerțul 2014 Viișoara la jocul de la Muscelul Văleni și aprezentarii jucătorului contestat (pentru substituire), în fata comisiei unde s-a legitimat cu C.I, și dandu-și datele personale, fiind recunoscut de arbitrii jocului și a anexării la dosarul cauzei de către echipa Muscelul Văleni , 2 fotografii de la începutul jocului în care apar cele doua echipe, arbitrii și jucătorul contestat, precum și fisa medicala emisa de Spitalul Județean Târgoviște cu nr 77881/ 09.11.2019, CCD Hotăraște: 
   - Jocul MUSCELUL Văleni – COMETRUL 2014 Viișoara se omologhează cu rezultatul din teren 1-0 în favoarea echipei Muscelul Văleni (art26.4/ROAF).