;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 21, 2019, 21:40

Deciziile CCD, 21 noiembrie - amenzi, depunctari + clasamente actualizate

Fotbal Arena
Deciziile CCD, 21 noiembrie - amenzi, depunctari + clasamente actualizate

1. CCD aprobă cererea echipelor FC Potlogi și Roberto Ziduri prin care se solicită ca jocul din CUPA ROMÂNIEI să se dispute duminică 01.12.2019 ora 14:00. 
 
2. În urma opririi jocului: Flacăra Șuta Seacă – Voința Adânca în min 41 deoarece echipa Voința Adânca a rămas în 6 jucători, CCD Hotăraște: 
- Jocul Flacăra Șuta Seacă – Voința Adânca scor în teren 5-0 se omologhează cu rezultatul din teren în momentul întreruperii jocului (min 41) în baza art 79.6 / RD. 
- Echipa Voința Adânca se sancționează cu scăderea a 3 (trei) puncte din clasament (art79.6/RD) și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 
CLASAMENT LIGA V NORD
 
3. Pentru comportare nesportivă la jocul cu Luceafărul Dragomirești, delegatul echipei Unirea Bucșani, Coman Nicolae se suspeda pentru 2 (două) etape și se penalizează sportiv cu suma de 100 lei ( art.53.1 /RD). 
 
4. Pentru insuficiente măsuri de organizare la jocul de acasă cu Petrolul Iedera, echipa Vârcolacii Comișani se sancționează cu AVERTISMENT, și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei. 
 
5. În urma memoriului echipei Petrolul Rascaieti referitor la modul de arbitraj al arbitrului Preda Iulian la jocul cu Viitorul Burduca, CCD înaintează memoriul către Comisia Județeană de Arbitii Dâmbovița. 
 
6. În urma contestației echipei Dinamo Odaia Turcului la jocul de acasă cu Sportul Mogoșani și a prezentării jucătorului contestat în fata comisiei unde s-a legitimate cu C.I și și-a înscris datele personale și a fost recunoscut inclusive de delegatul echipei gazdă, CCD Hotăraște: 
- Jocul Dinamo Odaia Turcului – Sportul Mogoșani se omologhează cu rezultatul din teren : 2-2 
 
7. În urma memoriului echipei Viitorul Burduca referitor la faptul că 2 jucători de la echipa Flacăra Valea Mare au jucat duminică 17.11.2019 de la ora 14:30 în echipa Vulturi Speranței Petrești (liga a VI-a Sud), CCD amână pronunțarea deciziei pentru analizarea probelor administrate. 
 
8. În urma incidentelor petrecute la jocul Flacăra Zăvoiu - Flacăra Valea Mare din minutul 40 , a analizării documentelor depuse la dosarul cauzei și a memoriului depus de secretarul general al AJF Dâmbovița, D-l Nistor Dumitru, CCD Hotarste: 
- Jucătorul Stanciu Marius de la echipa Flacăra Zăvoiu se suspendă pentru 4 (patru) etape în baza art.63.2.4a/ RD și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 
- Jucătorul Ion Alexandru de la echipa Flacăra Zăvoiu se suspendă pentru 24 (douăzeci și patru) etape în baza art 65.d /RD și se penalizează sportive cu suma de 500 lei. 
- Delegatul echipei Flacăra Valea Mare, Dobrica Dan se suspendă pentru 3 (trei) etape și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei ( art 65.a /RD). 
 
9. În urma memoriului depus de către Savu Mihai, delegatul echipei Viitorul Gheboaia care nu s-a prezentat să-și șuștină memoriul, CCD Hotăraște: 
- Dosarul cauzei se inaineaza către Comisia Județeană de Arbitrii Dâmbovița pentru soluționare.