;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 29, 2019, 08:25

Flacăra Șuta Seacă devine lider în Onoare Nord | Deciziile CCD, 28 noiembrie - amenzi, depunctari + clasamente actualizate

Fotbal Arena
Flacăra Șuta Seacă devine lider în Onoare Nord | Deciziile CCD, 28 noiembrie - amenzi, depunctari + clasamente actualizate

CLASAMENT LIGA 4 
CLASAMENT LIGA 4 juniori 
CLASAMENT LIGA 5 NORD 
CLASAMENT LIGA 5 VEST 
CLASAMENT LIGA 5 SUD 
CLASAMENT LIGA 6 NORD 
CLASAMENT LIGA 6 SUD 

1. Pentru 5 (cinci) cartonașe galbene acordate în cursul aceluiași joc, în conformitate cu art 78.a/RD, echipa Voința Săcuieni la jocul cu Voința Tatarani se penalizează sportiv cu suma de 100 lei. 

2. Pentru 6 (șase) cartonașe galbene primite în cursul aceluiași joc, în   conformitate cu art 78.a/RD, echipa Recolta Gura Șutii la jocul cu Roberto Ziduri se penalizează sportiv cu suma de 100 lei. 

3. În baza art .79.1/RD raportat la art.34/RD echipa Spicul Jugureni se sancționează cu forfait, 3-0 în favoarea echipei Flacăra Valea Mare. 

4. În baza art. 79.1/RD raportat la art. 34/RD echipa Sportul 2016 Voinesti se sancționează cu forfait, 3-0 în favoarea echipei Gloria 2015 Cornești. 

5. Din cauza faptului că la jocul de juniori A1: Urban Titu – Unirea Ungureni, echipa ( Juniori A1) a avut doar 7 legitimații valabile, în baza art. 79.1/RD raportat la art. 34/RD, echipa Unirea Ungureni ( juniori A1) se sancționează cu forfait, 3-0 în favoarea echipei Urban Titu. Echipa de seniori Unirea Ungureni (seniori) se sancționează cu scăderea a unui punct din clasament. 

6. Din cauza faptului că la jocul: ACS Gura Ocniței - Voința Buciumeni, echipa Voința Buciumeni a rămas în efectiv incomplet, deoarece portarul echipei și-a rupt proteza de la piciorul stâng ( fapt certificat de asistenta medicala pezenta la teren și de actele anexate la raport), jocul fiind astfel interupt, CCD hotăraște: 
   - Jocul: ACS Gura Ocniței – Voința Buciumeni se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei ACS Gura Ocniței ( art.48.1/ ROAF). 

7. Jocul Unirea Cobia – FC Potlogi, interupt în min 15, la scorul de 0-0, datorita faptului că un jucător al echipei FC Potlogi a alunecat și a acuzat dureri la picior , părăsind terenul de joc, și asistenta medicala nu a certificat acesta accidentare, CCD Hotăraște: 
   - Jocul Unirea Cobia – FC Potlogi se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Unirea Cobia. 
   - În baza art 79.6/ RD, echipa FC Potlogi se sancționează cu scăderea a 3 (trei) puncte din clasament și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 

8. Pentru insuficiente masuri de organizare la jocul cu Gaița Bilciurești, echipa Vulturii Speranței Petrești se sancționează cu AVERTISMENT și se penalizează sportiv cu suma de 500 lei. 

9. Din cauza faptului că la jocul cu Flacăra Suta Seacă, echipa Viitorul Caragiale a folosit jucătorul Dumitru David Corneliu al cărui drept de joc a expirat pe 15.07.2019, CCD hotăraște: 
   - Jocul Viitorul Caragiale – Flacăra Sutea Seacă pe teren 2-2, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Flacăra Suta Seaca (art83.10.1/RD). 
   - Delegatul echipei, Bucur Ștefan se suspendă pentru 3 (trei) etape și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 

10.În urma contestației echipei Neajlovul Puntea de Greci la jocul de la Recolta 2 Gura Șutii și a prezentării în fata comisiei a celor doi jucători contestați ( substituire) care s-au legitimate cu CI și și-au înscris datele personale, fiind recunoscuți de către delegatul echipei Neajlovul Puntea de Greci – Oprea Iulian cât și de arbitrul jocului Ilie Nicolae, CCD hotăraște: 
   - Jocul Recolta 2 Gura Șutii - Neajlovul Puntea de Greci se omologhează cu rezultatul din teren 5-1 în favoarea echipei Recolta 2 Gura Șutii. 

11.În urma incidentului din minutul 40 al jocului: Unirea Bucșani- Cetatea 1396 Târgoviște, incident care a dus la oprirea definitive a jocului, CCD Hotăraște: 
   - Jocul Unirea Bucșani - Cetatea 1396 Târgoviște , întrerupt la scorul de 1-1, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Cetatea 1396 Târgoviște. 
   - Jucătorul Rosciuga Alberto de la echipa Cetatea 1396 Târgoviște și Maria Ionut de la echipa Unirea Bucșani se suspendă pentru 6 (șase) etape fiecare și se penalizează sportiv cu cate de 300 lei fiecare. (art. 63.2.4a / RD) 
   - Antrenorul echipei Unirea Bucșani , Zidaroiu Marius se suspendă pentru 6 ( șase) etape și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei. (art.63.2.4a/RD). 
   - Pentru insuficiente masuri de organizare echipa Unirea Bucșani se sancționează cu AVERTISMENT, și se penalizează sportiv cu suma de 500 lei. 

12.În baza art.122/RD, CCD reduce suspendarea D-lui delegat Coman Nicolae de la Unirea Bucșani de la 2 etape , la 1 etapa și se anulează penalitatea sportive de 100 lei. 

13.În urma memoriului depus de echipele Viitorul Burduca și Flacăra Zăvoiu refeitor la faptul că jucătorii echipei Flacăra Valea Mare, joaca la alta echipa pe fals, CCD respinge că neîntemeiat cele 2 memorii. Aceste sesizări se puteau lua în calcul în urma unor contestații ale echipelor direct implicate.