;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Dec 07, 2019, 08:48

Schimbare de lider în Onoare Vest | Deciziile CCD, 5 decembrie - amenzi, depunctari + clasamente actualizate

Fotbal Arena
Schimbare de lider în Onoare Vest | Deciziile CCD, 5 decembrie - amenzi, depunctari + clasamente actualizate

În ședința din 5 decembrie CCD a avut de judecat printre altele și contestația celor de la Gura Șutii din meciul disputat în Cupa României la Valea Mare. Pe lângă faptul că a pierdut calificarea (câștigată pe teren) echipa din Valea Mare a primit și o depunctare de 6 puncte în campionat, coborând din poziția de lider până pe locul 3. 

Iată deciziile CCD: 

1. Admite contestația echipei Recolta Gura Șutii, la jocul din CUPA ROMÂNIEI, cu Flacăra Valea Mare. În conformitate cu art.26.4 din R.O.A.F și 83.13/RD cu aplicarea art.34/RD, echipa Flacăra Valea Mare se sancționează cu forfait (3-0 în favoarea echipei Recolta Gura Șutii ). 
- Echipa Flacăra Valea Mare se sancționează cu scăderea a 6 (șase) puncte din clasament și se penalizează sportiv cu suma de 400 lei. 
- Jucătorul Piciu Andrei și delegatul echipei Ilie Madalin se suspendă pentru câte 2 (două) etape. 
CLASAMENT LIGA 5 VEST 

2. Pentru insuficiente măsuri de organizare la jocul din CUPA ROMÂNIEI, Voința Podu Rizii- Urban Titu, echipa Voința Podu Rizii se sancționează cu AVERTISMENT, și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 
 
3. C.C.D nu aprobă memoriul echipei Unirea Ungureni, referitor la nedisputarea jocului de junior A1: Urban Titu-Unirea Ungureni, deoarece hotărârea CCD din data de 28.12.2019 este regulamentară ( art 79.1/RD, raportat la art 34/RD). 
 
4. C.C.D respinge că neîntemeiat (lipsă probe) referatul d-lui Nistor Dumitru, secretarul general al A.J.F Dâmbovița