;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Mar 10, 2020, 10:22

IMPORTANT | Meciurile de juniori amânate în Dâmbovița! Coronavirusul își pune amprenta și în fotbalul dâmbovițean

Fotbal Arena
IMPORTANT | Meciurile de juniori amânate în Dâmbovița! Coronavirusul își pune amprenta și în fotbalul dâmbovițean

Pe site-ul oficial al AJF Dâmbovița se gasesc doua comunicate foarte importante: 

1. Joi, 19.03.2020, la sediul AJF Dâmbovița are loc Adunarea Generală Ordinară a membrilor AJF. Ședința va începe la orele 16:00 iar prezența este obligatorie. 
Cel mai probabil se vor lua măsuri și în ceea ce privește organizarea meciurilor de seniori în urma buletinul de presă emis în data de 8 martie, din care selectăm următoarele paragrafe: 
- Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1.000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată. 
- De asemenea, evenimentele la care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obținerea aprobării de la direcțiile de sănătate publică locale. 
- Această decizie este valabilă până la data de 31 martie 2020 pe întreg teritoriul național al României și există posibilitatea prelungirii ei, în funcție de evoluția situației. 

2. Campionatele de Juniori A1 cât și toate Campionatele de Copii și Juniori se vor amâna până la o dată care va fi comunicată ulterior.