;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

May 07, 2020, 12:30

Se reiau campionatele județene? Mesajul principal al președintelui FRF Răzvan Burleanu în conferința de astăzi

Fotbal Arena
Se reiau campionatele județene? Mesajul principal al președintelui FRF Răzvan Burleanu în conferința de astăzi

Astăzi 07.06.2020, începând cu orele 11.00, președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Emil Tudor a participat la videoconferința inițiată de către Federația Română de Fotbal la care au  participat toți președinții de Asociații Județene de Fotbal din România.

Videoconferința a fost deschisă de către președintele FRF Răzvan Burleanu, prin aducerea unui omagiu celui care a fost Adrian Lucaci, președinte AJF Arad. Domnul Răzvan Burleanu a prezentat puncte din viață lui Adrian Lucaci, importanta președintelui AJF Arad în desfășurarea diferintelor competiții cu impact național care au fost promovate de către Adrian Lucaci – Cupa Satelor, competiție care a fost impusă de către FRF la nivel național.

După acesta prezentare, președintele FRF Răzvan Burleanu a prezentat situația fotbalului din perioada stării de urgență, măsurile pe care FRF le-a luat în această perioadă de pandemie, dar și indicațiile comitetului medical al FRF în ceea ce privește începerea competițiilor.

Mesajul principal a fost: începerea antrenamentelor după care începerea competițiilor.

În ceea ce privește reînceperea campionatelor județene, hotărârea va fi luată după videoconferința efectuată cu Liga a III – a.

Vom reveni cu noi informații după poziția oficială a Federației Române de Fotbal din zilele următoare.